Nu este ușor să ajungi la adevăr, după ce el a fost atât de bine ascuns în minciuni. Însă adevărul iese întotdeauna la iveală, iar investigația noastră de tip jurnalistic a ajutat la descoperirea acestuia.

Acest video aduce mai multe clarificări în cazul care se află în atenția noastră și credem că și a dvs., a celor care căutați adevărul despre personajul Titel Maghiar.

Gabriel Gorcea – președintele Misiunii Speranța a fost dur atacat în ultimele zile. Ați putut observa pe rețelele de socializare modul în care susținătorii lui Titel Maghiar au ales să apere „adevărul” acestuia, apelând la jigniri, la defăimare, la cuvinte de amenințare atât față de el, cât și față familia acestuia, prietenii cu care slujește în misiune, ș.a.m.d

Mai mult decât atât, s-a încercat denigrarea întregii activități a asociației de misiune și caritate pe care o conduce, activitate care se desfășoară de peste 22 de ani și care a luat amploare, dezvoltându-se în mai multe țări, printre care și Indonezia.

Aveți mai jos o declarație publică a luI Gabriel Gorcea cu privire la cazul Titel Maghiar.

Adevarul despre personajul „Titel Maghiar”
Derek Watkins vs Titel Maghiar

https://www.facebook.com/bigd.watkins

Robert Brewster vs Ionut Maghiar

https://www.facebook.com/robert.brewster.520

Allison Brewster vs Ioana Maghiar

https://www.facebook.com/allison.brewster.5

Josh Grant vs Dennis Ross

https://www.facebook.com/josh.grant.946

Farrokh Pedram vs Viorel Maghiar

https://www.facebook.com/farrokh.pedram

Allen Pedram vs Ruben Maghiar
https://www.facebook.com/allen.pedram

Adevărul se pare că are întotdeauna câștig de cauză, însă ar fi interesant de aflat cui și căror interese a slujit această poveste inventată. Urmăriți-ne în continuare pe Facebook!